Taxidienst

 

VTC Vlaamse Taxi Centrale in Kuurne brengt u veilig en comfortabel op uw bestemming. Onze vriendelijke chauffeurs respecteren de wegcode maximaal, en staan klaar voor particuliere en businessklanten. U kunt 24 uur per dag, en zeven dagen in de week onze dispatch bereiken. Reken op een betrouwbare, stipte, discrete en heel betaalbare aanpak. Met andere woorden: op een aangename rit! U betaalt bij ons ook met het grootste gemak: cash, of met Visa of Bancontact.

 

Verschillende specialiteiten

Moet u dringend naar een zakelijke afspraak? Organiseert u een uitstapje met uw vriendengroep? Dankzij ons moderne wagenpark kunnen wij alle mogelijke transportopdrachten aan. Wij brengen u ook probleemloos naar de luchthaven of het treinstation, en helpen u onderweg graag met de bagage. En na de reis? Omdat wij de vlucht- en rijtijden nauwgezet opvolgen, staan wij klaar wanneer u aankomt!

 

Contact

Plant u een avondje uit met vrienden? Maak u geen zorgen over de heen- en de terugrit – een seintje volstaat voor een feestelijke avond zonder BOB-discussies!

U leest het goed: VTC Vlaamse Taxi Centrale brengt u waar u moet zijn, op het moment dat u kiest. Ook als u meerdere afspraken op een dag hebt, helpen wij u graag.

Geïnteresseerd in onze diensten? Dringende afspraak? Bel of mail ons vandaag nog!